skip to Main Content

Anke Beijens

Verhalen

Anke Beijens

Anke is pedagogisch medewerker bij Nummereen

Ik heb de pabo gedaan en ben dus opgeleid om voor de klas te staan. Maar na het behalen van mijn diploma bleek de kinderopvang me toch meer aan te spreken dan het basisonderwijs. Ik ben dan ook als pedagogisch medewerker gaan werken in plaats van als leerkracht. Inmiddels ben ik alweer ruim tien jaar werkzaam bij Nummereen. Mijn vak verveelt geen moment! Ik geniet ontzettend van de grappige uitspraken die kinderen regelmatig doen, hun eerlijkheid en levendige fantasie. Ik lig samen met mijn collega’s regelmatig krom van het lachen. En wat een tomeloze energie hebben ze allemaal! Nummereen is een groeiende en vooruitstrevende organisatie, maar nog steeds met een groot ons-kent-ons-gehalte. Dat vind ik prettig!

Back To Top
Zoeken