skip to Main Content

Anne Aarts

Medewerkers vertellen
Verhalen

Anne Aarts

Anne Aarts (25) werkt sinds drie maanden bij het peuterprogramma en op Clup Zonnesteen in Bergeijk. Tijd om haar te vragen hoe haar eerste maanden bij Nummereen Kinderopvang zijn bevallen!

“Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Na vier jaar met veel plezier bij een andere, kleinere organisatie te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde het liefst gaan werken bij een wat grotere organisatie waar meer (doorgroei)mogelijkheden zijn. Dat vond ik bij Nummereen Kinderopvang. Ik ben opgegroeid in Luyksgestel, dus ik kende Nummereen al van naam. Maar toen ik op social media de vacature voorbij zag komen, greep ik mijn kans.

Luisteren en meedenken
Ik had meteen een goed gevoel tijdens mijn sollicitatiegesprek met de HR-adviseur van Nummereen. We gingen samen in gesprek en er was alle ruimte om aan te geven wat mijn ambities waren. Zo kwamen we samen tot een plan hoe het er voor mij uit zou gaan zien bij Nummereen. Het was zo prettig om te merken dat ze echt naar me luisterden en wilden meedenken.

Combinatie Peuterprogramma en Clup
Ik moest wel wennen aan de overstap van een kleinere organisatie naar een grotere organisatie. Ik heb één maand geflext om veel plekken te zien en te ervaren. Daar heb ik veel van geleerd, maar het was ook vermoeiend, in positieve zin. Je leert meteen veel collega’s, kinderen en locaties kennen, waardoor je snel wegwijs bent in de organisatie. Vlak daarna kwam ik vast op locatie de Zonnesteen te werken. Een superleuke locatie met fijne collega’s én enthousiaste kinderen. Daar werk ik op het peuterprogramma en de Clup, maar ik werk ook nog steeds twee ochtenden als flexmedewerker waardoor ik op diverse locaties ingepland word. Ik had al snel het gevoel dat ik hier al lang werk. De sfeer is goed en open. Je kunt alles aangeven bij je teamcoach en er is altijd een luisterend oor. Er wordt ook echt iets mee gedaan, als het kan tenminste. Ja, het bevalt me erg goed! Ik kijk dan ook uit naar mijn verdere loopbaan en ontwikkelmogelijkheden bij Nummereen.”


Wil jij ook kinderen laten groeien? Bekijk dan eens onze vacatures!

Back To Top
Zoeken