skip to Main Content

Lonneke Coppens

Verhalen

Lonneke Coppens

Lonnneke (31 jaar) werkt sinds 2008 als pedagogisch professional bij Nummereen. na haar opleiding SPW 3 en Onderwijsassistent begon ze in de dagopvang, maar werkt nu op de bso en het peuterprogramma Clup Meerhoef in Veldhoven en ’t Eikehofje in Westerhoven. Het peuterprogramma begeleidt ze samen met Cynthia, ook op de foto.

“Wat me zo aanspreekt aan het werken met kinderen, is dat ze zo onvoorspelbaar zijn. Als pedagogisch medewerker is iedere dag anders. Ook de band die je opbouwt met kinderen en hun ouders vind ik zó waardevol. Soms kom ik ouders tegen waarvan de kinderen vroeger in mijn groep zaten. Ze zijn nog steeds blij en enthousiast om me te zien. Dat geeft een heel fijn gevoel. Ik merk echt dat ouders vaak dankbaar zijn dat je voor hun kinderen zorgt.

Ik heb altijd al met kinderen willen werken, dus ik zit helemaal op mijn plek als pedagogisch professional. In de afgelopen elf jaar heb ik onze organisatie zien groeien en de organisatieontwikkelingen van dichtbij mogen meemaken. Ik ben echt trots dat ik bij Nummereen werk omdat er altijd ruimte is voor groei en/of verandering.

Omdat ik al veel regelde op locatie en ik graag dingen organiseer, heb ik in overleg met de teamcoach mijn takenpakket als pedagogisch medewerker uitgebreid. Ik ben al een tijdje ‘housemaster’ op mijn locatie en dat betekent in de praktijk dat ik het aanspreekpunt ben voor facilitaire zaken. Zijn er kleine reparaties nodig of moet er iets anders gebeuren, dan zorg ik ervoor dat dat geregeld wordt. Door deze extra taken heb ik nooit het gevoel dat ik stilsta!”

Back To Top
Zoeken