skip to Main Content

Functies binnen Nummereen

Welke functies zijn er binnen Nummereen?

Er zijn binnen Nummereen veel verschillende functies en mogelijkheden. We zetten ze hieronder kort voor je uiteen!

Pedagogisch medewerker

Als pedagogisch medewerker vind je het leuk om dagelijks actief bezig te zijn met kinderen in de leeftijd van twee tot dertien jaar. Hen een uitdagend programma bieden en zorgen dat ze een leuke tijd hebben bij Nummereen. Als pedagogisch medewerker krijg je bij ons vaste uren op één of meer locaties. We stemmen dat onderling af op basis van jouw wensen en beschikbaarheid. Lees hier meer!

Teamcoach

Naast het werken op de groep coacht een teamcoach het team op hun pedagogisch handelen. Je inspireert de medewerkers om de kinderen keer op keer een onvergetelijke dag te bezorgen. Je hebt een voorbeeldfunctie en bent het aanspreekpunt voor de dagopvang, de bso en het peuterprogramma op jouw locatie. Lees hier meer! 

Flexpro

We noemen medewerkers die bij ons flexen ‘flexpro’. Als flexpro werk je op verschillende locaties en groepen, maar wel binnen een vast werkgebied met een vaste teamcoach. Het aantal uren is in overleg en varieert tussen 9 en 36 uur. Maatwerk is mogelijk! Als flexpro heb je geen mentorkinderen, waardoor je ook de bijbehorende administratieve taken niet hoeft uit te voeren. Kortom, je kunt je volledig richten op de kinderen! Lees hier meer.

Pedagogisch medewerker – bijbaan

Studenten die 50% van hun studiepunten hebben behaald, kunnen werken op de buitenschoolse opvang. Tijdens vakanties kun je hele dagen werken en tijdens studieweken na school. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je werkt. We hebben zo’n 35 locaties; als je in de Kempen of Veldhoven woont zit er altijd wel een locatie bij je in de buurt. Lees hier meer!

Pedagogisch medewerker bso – specialisatie sport

Pedagogisch medewerker sport biedt kinderen in de leeftijd van vier tot dertien jaar een uitdagend (sport)programma en zorgt dat ze een leuke tijd hebben op de Clup. Anticiperen op de wensen van de kinderen, ruimte geven om te doen waar ze zin in hebben en ze motiveren en enthousiasmeren om deel te nemen aan de (sport)activiteiten die op het programma staan. De pedagogisch medewerker sport op de bso is verantwoordelijk voor een divers sport- en spelaanbod op verschillende locaties. Lees hier meer!

Groepshulp

Een groepshulp verzorgt je licht huishoudelijke taken ter ondersteuning van de pedagogisch medewerkers. Denk hierbij aan het bijhouden van de keuken, het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden en het ondersteunen van de groepen tijdens eet- en feestmomenten. Lees hier meer!

_DSC9351

Collega’s aan het woord

Collega’s aan het woord

Britt Keijsers

Britt werkt vanuit Geeqs als projectmedewerker en sportcoach voor Nummereen Kinderopvang. Ze kwam direct na…

Werken als flexpro; het beste van beide!

Na jaren op een vaste locatie te hebben gewerkt, is Carlijn Biesheuvel bij ons in…

Flexpro Anneke van der Heijden (video)

Collega Anneke heeft jarenlang op vaste groepen en locaties gewerkt. Totdat ze er steeds meer…

Back To Top
Zoeken