skip to Main Content

Social learning

Algemeen
Geen categorie

Social learning

We ondersteunen onze collega’s graag optimaal om op een efficiënte manier te leren. Persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden we namelijk erg belangrijk! Bovendien worden er binnen de branche van kinderopvang hoge eisen gesteld aan (bij)scholing. Alleen daarom al moeten pedagogisch professionals regelmatig een cursus of training volgen.  Dat was voor ons alle reden om een nieuwe manier van leren te introduceren. Eentje waarbij medewerkers minder tijd kwijt zijn en waarbij de leeropbrengst nóg hoger is. Na de zomervakantie starten we daarom met social learning.  Onze Nummereen Academy heeft een eigen learning experience platform waar collega’s onder begeleiding van een expert nieuwe kennis en inzichten op doen en kunnen uitwisselen met anderen. Zo geven we onze medewerkers de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk te leren.

We combineren het learning experience platform met klassikale bijeenkomsten. Zo kunnen collega’s elkaar fysiek blijven ontmoeten tijdens een training. Alleen kan de frequentie van de bijeenkomsten omlaag omdat het grootste deel van de opleiding via het platform gebeurt. Een ideale combinatie en afwisseling!

De VVE-opleiding Startblokken is de eerste opleiding die we op deze manier aanbieden. In september gaat een groep collega’s hiermee beginnen.  Maar het blijft niet bij deze ene opleiding. Het aanbod van trainingen op het digitale platform van Nummereen Academy breiden we steeds verder uit.

Back To Top
Zoeken