skip to Main Content

Niels Reijnders

Verhalen

Niels Reijnders

Niels is sportcoach op de bso. Hij combineert dit met zijn werk in de sportschool wat zorgt voor een fijne en leuke afwisseling. “Vaak werk ik de ochtenden in de sportschool en in de middag ga ik naar de Clup om sportactiviteiten te ondernemen met de kinderen.” Het werken als sportcoach biedt een divers takenpakket: van het bedenken van sportactiviteiten tot aan de kinderen enthousiasmeren om mee te doen met deze activiteiten.

“De uitvoering van een sportactiviteit vind ik sowieso altijd leuk, niet alleen om zelf mee te doen maar ook om de kinderen zo enthousiast te zien. Maar daarnaast is het ook iedere keer weer een uitdaging om een activiteit te bedenken die de kinderen nog niet vaak hebben gezien. Hier werken we dan ook samen met acht sportcoaches aan, om het aanbod zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de Cluppers. Er gaat niks boven het pure enthousiasme wat er ontstaat als ze horen welke activiteit ze mogen gaan doen.”

In de zomervakantie wordt er wat extra creativiteit van onze sportcoaches vereist. In deze periode hebben ze te kampen met het warme weer. Een wateractiviteit is dan ook zeer wenselijk, maar elke warme dag dezelfde wateractiviteit inplannen, wordt een beetje saai. De uitdaging zit hem dan ook ieder seizoen in de variatie van het activiteiten programma!

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer verhalen van onze medewerkers!

Back To Top
Zoeken