skip to Main Content

Start korte training Pedagogiek 0 – 13 jaar!

Nieuws

Start korte training Pedagogiek 0 – 13 jaar!

Wil jij werken in de kinderopvang, maar heb jij een opleiding die niet meer of maar deels kwalificeert? Doe hier de diplomacheck, want wie weet kun jij met aanvullend bewijs wél aan de slag in de kinderopvang of op de bso! Dan is onze training Pedagogiek 0-13 jaar echt iets voor jou! Deze start in april bij Summa College en tegelijkertijd biedt Nummereen je een werkplek. Zo ben je in 10 weken klaar voor een baan als pedagogisch medewerker op één van onze groepen!

Wat houdt de training Pedagogiek 0 – 13 jaar in?
De trainingeeft je de benodigde pedagogische kennis over de doelgroep 0-13 jaar. Je leert hoe je vanuit de vier pedagogische basisdoelen werkt in de kinderopvang. Belangrijke thema’s zijn ontwikkelingsgericht werken en het toepassen van interactievaardigheden.

Wat moet je nog meer weten?

  • Duur: 10 weken
  • Studiebelasting: 20 uur les (vijf bijeenkomsten van vier uur) en ongeveer 50 uur voor praktijkopdrachten, zelfstudie en je eindopdracht.
  • Werken: tijdens de trainingsperiode werk je boventallig op de groep; 16 uur per week voor dagopvang of 12 uur per week voor bso.
  • Certificaat: na een positieve afronding van de training ontvang je een landelijk erkend branchecertificaat Pedagogiek 0-13.
  • Toelating: je beschikt over een passende vooropleiding.
  • Kosten: niets! Hiervoor gelden wel een aantal voorwaarden. Deze bespreken we graag met je tijdens het gesprek.

Meer weten?
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op met Hanneke via werkenbijnummereen@nummereen.com of stuur een appje naar 06 – 30 78 91 95!

Back To Top
Zoeken