skip to Main Content

Nummereen Talentcafé

Nieuws

Nummereen Talentcafé

– Vanwege het coronavirus is het Talentcafé geannuleerd. Een nieuwe datum zal gecommuniceerd worden aan de ingeschreven deelnemers. –

Dinsdag 24 maart a.s. organiseert Nummereen het Talentcafé. Een avond waar iedereen, die talent heeft voor het werken met kinderen, van harte welkom is! Ben jij opgeleid als pedagogisch medewerker of wil je hiervoor opgeleid worden? Heb jij een opleiding in de richting van sport of onderwijs afgerond waardoor je meteen aan de slag kunt in de kinderopvang? Kortom, ben je benieuwd wat het mooie vak van pedagogisch medewerker jou te bieden heeft? Kom dan langs in ons café!

Inhoud van de avond
In ons Talentcafé verkennen we samen de mogelijkheden om jouw talent te ontwikkelen! Het Summa college zal informatie geven over de opleidingsmogelijkheden tot pedagogisch professional. Daarnaast lichten wij in een interactieve informatiesessie toe wat Nummereen als werkgever jou te bieden heeft. Er zullen ook collega’s aanwezig zijn die nog in het BBL-traject zitten en je dus kunnen vertellen hoe zij de combinatie van opleiding en werken ervaren. Daarnaast hebben we professionals in dienst die als vooropleiding Sport & Bewegen of Onderwijsassistent hebben. Sommigen combineren hun baan bij Nummereen met een functie bij bijvoorbeeld een sportcentrum of basisschool. Natuurlijk is ook ons HR-team aanwezig. Je kunt tijdens een speeddate verkennen of Nummereen en jij bij elkaar passen! Het volledige programma vind je hier!

Meld je aan!
Het Nummereen Talentcafé vindt plaats op dinsdag 24 maart a.s. van 19.00 tot 21.30 u aan de Dalemsedijk 5 in Eersel. Schrijf deze datum in je agenda!

Het aantal plaatsen is beperkt. We hanteren het principe wie het eerst komt, het eerst maalt. Zeker zijn van een plekje? Meld je dan nu aan! Dat kan via een mailtje aan: werkenbijnummereen@nummereen.com

 

Back To Top
Zoeken