skip to Main Content

Ties van Uijtregt

Verhalen

Ties van Uijtregt

Ties is sportcoach op de bso. 

Ik combineer mijn baan als gymleraar in het basisonderwijs met mijn functie als sportcoach bij Nummereen. Dat gaat heel goed samen; als gymleraar werk ik immers alleen onder schooltijd terwijl ik op de bso juist buiten schooltijd en in vakanties benodigd ben! Naast de afwisseling is het een leuke bijkomstigheid dat ik sommige van mijn leerlingen ’s middags terug zie op de Clup. Dat vinden de meeste kinderen, net als ik, erg leuk! Op de Clup ben ik samen met de andere sportcoaches verantwoordelijk voor het neerzetten van een divers en inhoudelijk stevig sport- en spelaanbod. Fijn dat Nummereen dit hoog op de agenda heeft staan! Ik vind het leuk om kinderen uit te dagen zich fysiek te ontwikkelen en kennis te laten maken met uiteenlopende spelvormen.

Back To Top
Zoeken