skip to Main Content

Cynthia Jansen

Verhalen

Cynthia Jansen

Cynthia (25 jaar) werkt sinds 2015 als pedagogisch medewerker bij Nummereen. Ze startte als stagiaire (niveau 3) en stroomde binnen een jaar door naar niveau 4. Samen met collega Lonneke draait ze in de ochtend het peuterprogramma in Westerhoven, in de middag staat ze op de Clup in Hapert. Cynthia (links) staat hier met collega Lonneke op de foto.

 

“Het werken met peuters geeft mij veel voldoening. Ik vind het heerlijk om met een thema bezig te zijn en leuke activiteiten aan te bieden, zoals bijvoorbeeld bewegingsspellen of knutselen. Ja, wat dat betreft ben ik zelf ook echt een ‘bezig bij’ en vind ik het geweldig om actief met de kinderen bezig te zijn.

 

De afwisseling tussen het peuterprogramma in de ochtend en de buitenschoolse opvang in de middag vind ik heel fijn. Ik hou van de afwisseling! Na een ochtend peuterprogramma, voelt het ’s middags alsof je dag weer opnieuw begint. Een frisse start en nieuwe energie! Wat dat betreft is geen dag hetzelfde en voor mij is dit een uitstekende combinatie.

 

Naast mijn werk als pedagogisch medewerker ben ik ook ‘Housemaster’ voor de locatie Westerhoven én begeleid ik een stagiaire. Omdat mijn eigen stageperiode nog relatief kort geleden is,  vind ik het extra leuk om de stagiaire te begeleiden. Wat ik toen zelf fijn vond, gebruik ik nu in de begeleiding. Vooral veel luisteren, zonder te oordelen. En door goede vragen te stellen haar verder op weg te helpen. Juist deze extra taken houden mijn werk uitdagend. ”

Back To Top
Zoeken