skip to Main Content

Waarom doen we dit?


Jij bent het kapitaal van Nummereen! Het is dus in het belang van onze organisatie dat je iedere dag fit en gezond op het werk verschijnt. Dit is natuurlijk in basis je eigen verantwoordelijkheid. Maar we hebben de mogelijkheid om je daarbij te ondersteunen. Een gezonde levensstijl heeft een positieve invloed op je welzijn, motivatie en energieniveau. Dat is fijn voor jezelf maar ook voor je collega’s en Nummereen. En niet in de laatste plaats voor de kinderen! Daarnaast zorgen fitte medewerkers voor een lager ziekteverzuim en dus meer stabiliteit op de groepen.

Wat houdt het in?


We bieden een fitprogramma aan dat bestaat uit een uiteenlopend aanbod. We zijn hiervoor de samenwerking aangegaan met verschillende professionals. We hebben er bewust voor gekozen meerdere professionals hierbij te betrekken omdat we een breed aanbod willen neerleggen dat aansluit bij de interesse van zoveel mogelijk medewerkers.

Waar kun je sporten?

  • Fit Factory opent haar deuren voor jou als medewerker van Nummereen. Met vestigingen in Eersel, Bladel en Oisterwijk bieden ze een ontzettend breed programma.
  • Margret Becx, onze bedrijfsoefentherapeut, verzorgt hardlooptrainingen voor medewerkers die graag (willen beginnen met) hardlopen. Daarnaast kun je deelnemen aan groepslessen in Vessem, die gericht zijn op verbetering van je houding, je spierkracht, spierlengte en mobiliteit. Ook kan Margret je helpen om het lunchwandelen op jouw vestiging op te zetten of na verloop van tijd een nieuwe boost te geven.
  • Cardo bied in Veldhoven de sportgelegenheid aan voor werknemers van Nummereen. Ook hier zijn diverse programma’s beschikbaar waaronder verschillende groepslessen en fitness support.

Meld je aan via fitprogramma@nummereen.com en geef door bij welke sportschool Nummereen jou mag inschrijven.

Verder nog…


En dan zijn we er nog niet! Het aanbod beperkt zich niet alleen tot sporten. Een gezonde levensstijl bereik je immers niet alleen met bewegen, maar ook met een goed voedingspatroon en mentale fitheid.  Daarom bieden we ook op dit vlak verschillende workshops en lezingen. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning wanneer je wat wil afvallen. Of een clinic zelfverdediging of lezing over het voorkomen van stress. Elke kwartaal hebben we weer een ander aanbod. Klik hier voor het aanbod van dit kwartaal. Veel plezier met het fitprogramma!

Back To Top
Zoeken