Over ons

Wie zijn we?

In 1990 begon directeur-eigenaar Pascale een kinderdagverblijf vanuit haar passie voor de ontwikkeling van kinderen. Dat heeft jaren later geresulteerd in een bloeiende kinderopvangorganisatie met ruim dertig locaties in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden en Veldhoven.

We bieden dagopvang, buitenschoolse opvang en peuterprogramma. Onze organisatie telt bijna 300 professionals die allemaal één ding gemeen hebben: hart en passie voor kinderen!

Nummereen Holding

Nummereen Kinderopvang is onderdeel van Nummereen Holding. Bij deze holding horen ook Geeqs en Knowhouse.

Geeqs zorgt er achter de schermen voor dat we kinderen en hun ouders opvang van hoge kwaliteit kunnen bieden. We hebben professionals die zich bezighouden met o.a. klantadvies & planning, facility, marketing & communicatie, financiën en natuurlijk HR!

Voor bijscholingen werken we nauw samen met Knowhouse. Via hun digitale platform leren onze medewerkers samen, maar toch vanuit huis en op het moment dat het hen uitkomt. Ideaal! We ontwikkelden samen met hen de learning ‘Nieuw bij Nummereen‘ die onderdeel is van ons uitgebreide inwerktraject.

peuters tafeltje herfst buiten klein