Nummereen als werkgever

20230902 lavfotografie clubno1 23

Wat we je bieden

Werken bij Nummereen betekent Brabantse gemoedelijkheid gecombineerd met de voordelen van een grotere organisatie. Wat je verder van ons kan verwachten als werkgever hebben we voor je op een rijtje gezet.

Een gezellig team

Je wordt onderdeel van een vast en kleinschalig team. Samen met de collega’s uit dat team heb je een vaste leidinggevende (de teamcoach).

Oog voor jouw ontwikkeling

We hebben oog voor je talent en geven je de ruimte dat te ontwikkelen. We hebben een uitgebreid opleidingsbeleid en -aanbod (via Knowhouse). Zo kun je blijven groeien als je dat wil! We geven je graag de mogelijkheid je ook in de breedte verder te ontwikkelen. Speciaal daarvoor hebben we het Nummereen Sterrenstelsel.

rectangle 1413

Fitprogramma

We vinden het belangrijk dat je fysiek en mentaal lekker in je vel zit. Want alleen als jij je goed voelt, kun je kinderen het optimale bieden. Daar investeren we dan ook graag in. Als medewerker van Nummereen mag je gebruikmaken van ons fitprogramma. Dit programma bestaat uit een uiteenlopend aanbod van lezingen, clinics en trainingen op het gebied van gezonde leefstijl. Deelname hieraan is kosteloos en vrijblijvend. Daarnaast mag je gratis sporten bij gecontracteerde sportscholen in de regio.

We werden mede hierdoor in 2019 uitgeroepen tot één van de 50 Vitaalste Bedrijven van Nederland!

clupper meisje met bal herfst buiten klein
clupper highfive herfst pm buiten klein

Korting op kinderopvang

Wanneer je je eigen kind(eren) naar een van de opvanglocaties van Nummereen brengt ontvang je een korting.

Salaris en andere zaken

Je ontvangt salaris conform de cao Kinderopvang. Een fulltime werkweek telt in deze cao 36 uur. We bieden de mogelijkheid om te profiteren van collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Natuurlijk hebben we een goede pensioen- en reiskostenregeling. En niet onbelangrijk… we zetten onze waardering voor je inzet graag om in daden. Daarom hebben we ook mooie bonusregelingen. Die leveren financiële extra’s op!

Verhalen van collega’s