Stage

nummereen

Stage bij Nummereen

Ben je op zoek naar een stageplek waar je veel leert binnen een gezellig team? Bij Nummereen bieden we enthousiaste mbo- en hbo-studenten die mogelijkheid. We vinden het erg belangrijk om toekomstige collega’s de kans te geven zich te bekwamen in hun vakgebied. Zo wordt jij dé pedagogisch professional op het kinderdagverblijf of de bso.

Samen met je collega’s ben jij er voor de verzorging en ontwikkeling van de kinderen op de groep. Afhankelijk van je leerdoelen maken we samen een keuze voor de leeftijdsgroep waarin je gaat werken. Belangrijk is dat je kennis maakt met het werk in de kinderopvang en stap voor stap meer taken en verantwoordelijkheden krijgt.

rectangle 1413

Andere stagemogelijkheden

Nummereen heeft verschillende stagemogelijkheden, maar niet alleen op het kinderdagverblijf of bso. Wil je stage lopen op ons hoofdkantoor? ook hier hebben we regelmatig stageplekken beschikbaar. Op mbo- én hbo-niveau en zowel voor meeloop- als afstudeerstages. Met diverse opleidingen kun je hier terecht. Zijn we gericht op zoek naar een stagiair dan vind je dat hier .
Geen passende vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Hanneke.

 

peuter babypop herfst binnen klein
peuters aan tafel eten herfst binnen klein

We denken mee!

Heb je interesse om bij ons stage te lopen op het kinderdagverblijf of bso, maar staat er geen stage-vacature in het overzicht? Neem dan contact op met stagecoördinator Anne Aarts via stage@nummereen.com.

Voor stages op het hoofdkantoor is onze recruiter Hanneke de contactpersoon. Zij is bereikbaar via mail (werkenbijnummereen@nummereen.com) of telefonisch op het nummer 06-30789195

We denken graag met je mee!

Verhalen van collega’s