Leren & werken

Ik wil pedagogisch professional worden

Wil je werken in de kinderopvang maar niet eerst drie of vier jaar naar school? Afhankelijk van je vooropleiding behaal je je diploma voor pedagogisch medewerker in 10 weken of 2,5 jaar. Wij bieden je de mogelijkheid om bij ons te werken én te leren.

peuters boekje lezen herfst pm binnen klein

BBL-opleiding

Nummereen biedt je een leer-werkplek waarmee je direct betaald aan de slag kunt. Je combineert je werk op de groep met een mbo niveau 4-opleiding aan het Summa College (BBL). Je werkt op één van onze 32 locaties, de lessen vinden plaats in onze opleidingsruimte in Eersel.

Toelatingseisen

  • Vooropleiding: minimaal vmbo kader-diploma, vmbo-t-/mavo diploma of overgangsbewijs 3 naar 4 havo.
  • Aantal uren: je start met 16 uur werken per week (4 dagdelen) en één lesdag. Aan de hand van je ontwikkeling worden je werkuren uitgebreid.
  • Leeftijd: je bent 18 jaar of ouder.
  • Duur van de opleiding: 2 tot 2,5 jaar.
  • Salaris: bij aanvang schaal 5 – trede 8 (conform cao Kinderopvang | €2.420 bruto o.b.v. 36 uur). Daarna groeit je salaris in fases o.b.v. ontwikkeling.

Het kan uitdagend zijn om werken en leren te combineren. Dat weten we en daarom helpen we je hierbij. Je krijgt dan ook tijdens je opleiding een BBL-begeleider die je ondersteunt in alles wat komt kijken bij het BBL-traject. Zo houd jij een goede werk-privébalans.

Korte opleiding Pedagogiek

0 – 13 jaar

Wil jij werken in de kinderopvang, maar heb jij een opleiding die niet meer of maar deels kwalificeert? Check hier je diploma. Wie weet kun jij met aanvullend bewijs aan de slag in de kinderopvang of op de bso!
Ieder kwartaal start de verkorte opleiding Pedagogiek 0-13 jaar. Naast deze opleiding werk je betaalt bij Nummereen. Zo ben je in 10 weken klaar voor een baan als pedagogisch medewerker op één van onze groepen!

Meer informatie?
Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden in de kinderopvang? Onze recruiter Hanneke vertelt je graag meer tijdens een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Neem contact op met ons door te mailen naar werkenbijnummereen@nummereen.com. Of bel met Hanneke op het nummer 06 – 30 78 91 95.

 

peuters kegels gooien herfst pm buiten klein

Verhalen van collega’s