Sollicitatietraject

Enthousiast over een vacature en Nummereen? Ga dan snel door naar stap 1!
Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag.

Hoe ziet het sollicitatietraject er uit bij ons? Lees onderstaand de stappen die we samen zetten.

rectangle 1413
1. Je gaat solliciteren

Sollicitatie.

Je solliciteert heel eenvoudig via het formulier dat je naast de vacature ziet staan. Vul je persoonlijke gegevens, upload je cv en motivatie en verstuur het formulier. Direct contact opnemen met onze recruiter Hanneke kan natuurlijk ook.
Zo, stap 1 is gezet.

Contact met de recruiter.

Onze recruiter Hanneke ontvangt je sollicitatie en gaat hier direct mee aan de slag. Ze doet een check van je diploma en beoordeelt je werkervaring. De volgende werkdag neemt ze contact met je op. Tijdens deze eerste telefonische kennismaking kun jij al je vragen stellen en zij stelt er natuurlijk ook aan jou.

2. De recruiter neemt contact op
3. Kennismakingsgesprek

Je kennismakingsgesprek.

Na een positief telefonisch contact nodigen we je uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit gesprek is op ons hoofdkantoor in Eersel of op één van onze opvanglocaties. Tijdens dat gesprek krijg jij de kans om meer van jezelf te laten zien en vertellen wij meer over de organisatie en de vacature.

Je proefdag op de groep.

Is dit kennismakingsgesprek van beide kanten positief? Dan maken we een afspraak voor een proefdag. Je gaat een dagje meekijken op één van onze opvanglocaties. Afhankelijk van de vacature waarop je reageert, is dit een dagdeel of een hele dag. Wij krijgen zo de kans om je aan het werk te zien, terwijl jij zelf direct ervaart hoe het er bij aan ons toegaat. Dat is immers niet onbelangrijk.

4. Je proefdag op de groep
5. We doen je een aanbod

We doen je een aanbod.

Is de proefdag van twee kanten goed bevallen? Dan heten we je heel graag welkom bij Nummereen. We doen je een aanbod en hebben een afrondend gesprek. We bespreken onder andere je salaris, startdatum, werkdagen en werklocatie. Je bent nu klaar om bij ons aan de slag te gaan. Tijd voor een klein vreugdedansje!

Hoera, welkom bij Nummereen!

Voor je eerste werkdag hebben we nog regelmatig contact. Je teamcoach nodigt je uit voor een kennismaking op locatie. Je inwerkprogramma voor je eerste week op de groep wordt met je gedeeld. Een week voor je start krijg je toegang tot ons online inwerkprogramma. Daarnaast ga je ‘offline’ aan de slag met inwerken op locatie met je collega’s en teamcoach! Na je proeftijd neemt Hanneke contact op voor een korte evaluatie. Zo ronden we je sollicitatie officieel af.

6. Hoera, welkom bij Nummereen!

Verhalen van collega’s