skip to Main Content

Nummereen als werkgever

Wat we je bieden

Werken bij Nummereen betekent Kempische gemoedelijkheid gecombineerd met de voordelen van een grotere organisatie. Wat je verder van ons kan verwachten als werkgever hebben we voor je op een rijtje gezet.

Oog voor jouw ontwikkeling

We hebben oog voor je talent en geven je de ruimte dat te ontwikkelen. We hebben een uitgebreid opleidingsbeleid en -aanbod (via Knowhouse).  Zo kun je blijven groeien als professional! We verzorgen opleidingen veelal in huis; we beschikken over een eigen opleidingsruimte. Maar we maken ook graag gebruik van digital social learning, zodat je de opleiding of training grotendeels vanuit huis kunt volgen. We vinden het belangrijk om te investeren in je opleiding en ontwikkeling omdat dit zorgt voor werkplezier én de kwaliteit van onze dienstverlening op hoog niveau houdt!

Fitprogramma

We vinden het belangrijk dat je fysiek en mentaal lekker in je vel zit. Want alleen als jij je goed voelt kun je kinderen het optimale bieden. Als medewerker van Nummereen mag je gebruikmaken van ons fitprogramma. Dit programma bestaat uit een uiteenlopend aanbod van lezingen, clinics en trainingen op het gebied van gezonde leefstijl. Je mag hier kosteloos en vrijblijvend aan deelnemen. Daarnaast kun je gratis sporten bij gecontracteerde sportscholen in de regio.

Vitaal Bedrijf 2019 

Nummereen werd in 2019 één van de 50 Vitaalste Bedrijven van Nederland! Naar aanleiding van een onafhankelijke vitaliteitsscan mochten wij als enige kinderopvangorganisatie in Nederland het keurmerk ‘Vitaal Bedrijf 2019′ dragen. We zijn apetrots op deze prestatie! Wil jij werken bij zo’n vitale organisatie? Bekijk ze nu op onze pagina Vacatures.

Nummereen Sterrenstelsel

Speciaal voor al onze pedagogisch professionals hebben we het Nummereen Sterrenstelsel. Je bent als  pedagogisch medewerker natuurlijk een ster in het werken met kinderen. Maar je blinkt misschien in nog wel meer dingen uit!  Misschien ben jij een kei in het bedenken en organiseren van activiteiten? Of juist goed in het regelen van praktische zaken? We geven je de kans om deze competenties en talenten óók in te zetten. Zo kun je doen waar je goed in bent en goed worden in wat je graag doet.

Salaris en andere zaken

Je ontvangt salaris conform de cao Kinderopvang. Een fulltime werkweek telt in deze cao 36 uur. We bieden de mogelijkheid om te profiteren van collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Natuurlijk hebben we een goede pensioen- en reiskostenregeling. Daar vertellen we je in een eventueel kennismakingsgesprek graag meer over.

Korting op kinderopvang

Wanneer je je eigen kind(eren) naar een van de opvanglocaties van Nummereen brengt ontvang je een korting.

Vacature pedagogisch medewerker, pedagogisch medewerker, Nummereen Kinderopvang, bso, buitenschoolse opvang, peuterprogramma, dagopvang, teamcoach

Collega’s aan het woord

Collega’s aan het woord

Lieke van Beek

Bij Nummereen Kinderopvang vinden we een hoge kwaliteit enorm belangrijk. Binnen ons team Pedagogiek &…

Anne Aarts

Anne Aarts (25) werkt sinds drie maanden bij het peuterprogramma en op Clup Zonnesteen in…

Moniek van der Aalst

In de ochtend bij het peuterprogramma en in de middag op de Clup. Dat is…

Back To Top
Zoeken