skip to Main Content

Nummereen als werkgever

Wat we je bieden

Werken bij Nummereen betekent Kempische gemoedelijkheid gecombineerd met de voordelen van een grotere organisatie. Wat je verder van ons kan verwachten als werkgever hebben we voor je op een rijtje gezet.

Een gezellig team

Je wordt onderdeel van een vast en kleinschalig team. Samen met de collega’s uit dat team heb je een vaste leidinggevende (de teamcoach).

Oog voor jouw ontwikkeling

We hebben oog voor je talent en geven je de ruimte dat te ontwikkelen. We hebben een uitgebreid opleidingsbeleid en -aanbod (via Knowhouse).  Zo kun je blijven groeien als je dat wil! We geven je graag de mogelijkheid je ook in de breedte verder te ontwikkelen. Speciaal daarvoor hebben we het Nummereen Sterrenstelsel.

Nummereen Kinderopvang

Korting op kinderopvang

Wanneer je je eigen kind(eren) naar een van de opvanglocaties van Nummereen brengt ontvang je een korting.

Salaris en andere zaken

Je ontvangt salaris conform de cao Kinderopvang. Een fulltime werkweek telt in deze cao 36 uur. We bieden de mogelijkheid om te profiteren van collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Natuurlijk hebben we een goede pensioen- en reiskostenregeling. Daar vertellen we je in een eventueel kennismakingsgesprek graag meer over.

Nummereen Kinderopvang

Fitprogramma

Als medewerker van Nummereen mag je gebruikmaken van ons fitprogramma. Dit programma bestaat uit een uiteenlopend aanbod van lezingen, clinics en trainingen op het gebied van gezonde leefstijl. Je mag hier kosteloos en vrijblijvend aan deelnemen. Daarnaast kun je gratis sporten bij gecontracteerde sportscholen in de regio.

We werden mede hierdoor 2019 uitgeroepen tot één van de 50 Vitaalste Bedrijven van Nederland!

Collega’s aan het woord

Collega’s aan het woord

Nathalie Petit

De Belgische Nathalie Petit (38 jaar) werkt al jaren bij Nummereen Kinderopvang als pedagogisch professional…

Britt Schenning

Pedagogisch professional Britt Schenning (23 jaar) zit niet graag stil. Ze werkt ruim vijf jaar…

Lieke van Beek

Bij Nummereen Kinderopvang vinden we een hoge kwaliteit enorm belangrijk. Binnen ons team Pedagogiek &…

Back To Top
Zoeken