skip to Main Content

Wat we je bieden

Werken bij Nummereen betekent Kempische gemoedelijkheid gecombineerd met de voordelen van een grotere organisatie. Wat je verder van ons kan verwachten als werkgever hebben we voor je op een rijtje gezet.

Een gezellig team

Je wordt onderdeel van een vast en kleinschalig team. Samen met de collega’s uit dat team heb je een vaste leidinggevende (de teamcoach).

Oog voor jouw ontwikkeling

We hebben oog voor je talent en geven je de ruimte dat te ontwikkelen. We hebben een uitgebreid opleidingsbeleid en -aanbod (via Knowhouse).  Zo kun je blijven groeien als je dat wil! We geven je graag de mogelijkheid je ook in de breedte verder te ontwikkelen. Speciaal daarvoor hebben we het Nummereen Sterrenstelsel.

Nummereen

Korting op kinderopvang

Wanneer je je eigen kind(eren) naar een van de opvanglocaties van Nummereen brengt ontvang je een korting.

Salaris en andere zaken

Je ontvangt salaris conform de cao Kinderopvang. Een fulltime werkweek telt in deze cao 36 uur. We bieden de mogelijkheid om te profiteren van collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Natuurlijk hebben we een goede pensioen- en reiskostenregeling. En niet onbelangrijk… we zetten onze waardering voor je inzet graag om in daden. Daarom hebben we ook mooie bonusregelingen. Die leveren mooie financiële extra’s op!

Nummereen

Fitprogramma

Als medewerker van Nummereen mag je gebruikmaken van ons fitprogramma. Dit programma bestaat uit een uiteenlopend aanbod van lezingen, clinics en trainingen op het gebied van gezonde leefstijl. Je mag hier kosteloos en vrijblijvend aan deelnemen. Daarnaast kun je gratis sporten bij gecontracteerde sportscholen in de regio.

We werden mede hierdoor in 2019 uitgeroepen tot één van de 50 Vitaalste Bedrijven van Nederland!

7 redenen om bij Nummereen te werken

Collega’s aan het woord

Collega’s aan het woord

Remco Gerritsen

Naast je baan als medewerker recreatie op een camping ook aan de slag op de…

Debbie Rademakers

De Belgische Debbie Rademakers is 17 jaar geleden direct na haar opleiding in België bij…

Britt Keijsers

Britt werkt vanuit Geeqs als projectmedewerker en sportcoach voor Nummereen Kinderopvang. Ze kwam direct na…

Back To Top
Zoeken