skip to Main Content

Oog voor jouw ontwikkeling

We hebben oog voor je talent en geven je de ruimte dat te ontwikkelen. We hebben een uitgebreid opleidingsbeleid en -aanbod (Nummereen Academy).  Zo kun je blijven groeien als professional! We verzorgen opleidingen veelal in huis; we beschikken over een eigen opleidingsruimte. Maar we maken ook graag gebruik van social learning, zodat je de opleiding of training grotendeels vanuit huis kunt volgen. We vinden het belangrijk om te investeren in je opleiding en ontwikkeling omdat dit de kwaliteit van onze dienstverlening op hoog niveau houdt!

Nummereen Sterrenstelsel

Voor pedagogisch professionals in onze organisatie hebben we het Nummereen Sterrenstelsel. Hiermee krijg je de kans ook andere competenties en talenten, die niet direct met het vak van pedagogiek te maken hebben, verder te ontwikkelen. We leggen het hier uit.

Salaris en andere zaken

Je ontvangt salaris conform de cao Kinderopvang. Een fulltime werkweek telt in deze cao 36 uur. We bieden de mogelijkheid om te profiteren van collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Natuurlijk hebben we een goede pensioen- en reiskostenregeling. Daar vertellen we je in een eventueel kennismakingsgesprek graag meer over.

Collega’s aan het woord

Collega’s aan het woord

Laura Smulders

Laura is werkzaam als planner in het team Klantadvies & Planning en is tevens pedagogisch…

Michelle Koole

Michelle is recruiter. Daarnaast werkt ze enkele middagen per week op de buitenschoolse opvang.  “Ik…

Teis Parren

Teis is stagiair online marketing  "Gedurende 20 weken schrijf ik voor Nummereen Consultancy een online…

Back To Top
Zoeken